Vermont Nuclear Decommissioning Citizen Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL

Brattleboro Area Middle School, Multipurpose Room, Brattleboro Thursday, January 28, 2016; 6:00 p.m. – 9:00 p.m.

Time	Торіс	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Brief intro of Panelists Overview of the Agenda Election of Officers	Kate O'Connor
6:05 p.m. (15 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities	Joe Lynch Entergy
6:20 p.m. (10 minutes)	State of Vermont Update on Decommissioning Activities	Tony Leshinskie State of Vermont
6:30 p.m. (15 minutes)	Q & A	Panel
6:45 p.m. (15 minutes)	Advisory Opinion on the Certificate of Public Good for the Second Dry Cask Storage Pad Discussion and action on third draft opinion	Panel
7:00 p.m. (60 minutes)	Presentation on Groundwater Monitoring This presentation is in anticipation of the discussion of the groundwater monitoring advisory opinions set to take place at the February 25, 2016 NDCAP meeting	 Marjorie Gale - State Geologist Pat Parenteau - Professor of Law, Vermont Law School Rep. David Deen George Desch - VT Dept. of Environmental Conservation Bill Irwin - VT Dept. of Health
8:00 p.m. (20 minutes)	Panel Q & A	Panel
8:20 p.m. (10 minutes)	Public Q & A	Public
8:30 p.m. (10 minutes)	NDCAP Annual Report to the VT Governor and Legislature Discussion and action	Panel
8:40 p.m. (15 minutes)	Public Comment	Public
8:55 p.m.	Updates/Wrap Up	Panel
9:00 p.m.	Adjourn	Kate O'Connor